27.02

Kia XCEED визнаний автомобілем року в Польщі

 

Новий міський кросовер Kia XCEED удостоєний звання «Автомобіля року 2020» в Польщі.  Стильний SUV став кращим в представницькій компанії з 50-ти конкурентів, котрі дебютували в Польщі за останні 12 місяців.

Kia XCEED став переможцем вперше проведеного конкурсу «Автомобіль року в Польщі 2020».  На участь в конкурсі були номіновані 50 автомобілів, чий дебют припав на останні 12 місяців.

Фінал конкурсу відбувся в Варшаві, де 22 провідних автомобільних журналіста Польщі визначили кращий автомобіль країни в 2020 році.  Гідно оцінивши дизайн, функціональність, керованість, ергономіку і співвідношення ціни і якості XCEED, авторитетне журі визнало саме новинку від Kia «Автомобілем року в Польщі».

Європейські продажі Kia XCEED стартували в другій половині 2019 року.  За цей нетривалий час стильний кросовер встиг отримати «Золоте кермо» від німецького журналу Auto Bild, а також нагороду iF Design Award за кращий дизайн.

Нагадаємо, що Kia XCEED є четвертою моделлю в новій лінійці автомобілів сімейства CEED, що включає 5-дверний хетчбек, універсал, а також спортивний універсал (shooting brake) ProCEED.