01.10

Mercedes-Benz на виставці AGROEXPO 2021: у світі нових стандартів та досягнень

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО) бере участь у міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO 2021, що проходить цими днями у найбільшому в Україні виставковому комплексі у Кропивницькому.

На стенді Mercedes-Benz представлені актуальні моделі легкового та комерційного сегментів бренду. У рамках салонної експозиції відвідувачам пропонуються для знайомства «заряджений» кросовер Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+, новий седан C-Класу, електричний кросовер EQC, фургон Sprinter, мінівени Vito та Vito Tourer. І, звичайно, у центрі уваги відвідувачів – новий S-Клас. У рамках виставки свій дебют в Україні відзначає версія S-Класу із 8-циліндровим бензиновим двигуном.  

       

Кросовер GLE 53 4MATIC+ від Mercedes-AMG поєднує спортивність та елегантність із технічними рішеннями великої родини преміум-позашляховиків. Основу для притаманної AMG динаміки тут формують: шестициліндровий рядний двигун із робочим об'ємом 3,0 л і потужністю 320 кВт (435 к.с.), повністю регульований повний привід, 9-ступінчаста АКП, властиві AMG режими руху, пневмопідвіска AMG ACTIVE RIDE CONTROL на базі підвіски AMG RIDE CONTROL + з електромеханічною поперечною стабілізацією кузова. Завдяки характерному для AMG облицюванню радіатора із 15-ю вертикальними ламелями приналежність даного автомобіля до сімейства AMG стає очевидною вже з першого погляду. Безліч опцій, серед яких, наприклад, керована вихлопна система Performance або підрульові перемикачі AMG, додадуть за кермом яскравих емоцій.

Завдяки своєму чуттєвому дизайну з характерними для бренду колірними акцентами як зовні, так і всередині, EQC є піонером авангардної електроестетики та законодавцем трендів. Висока динаміка забезпечується завдяки двом електродвигунам сумарною потужністю 408 к.с. (300 кВт), а також завдяки інтелектуальній експлуатаційній стратегії для забезпечення значного запасу ходу на електротязі. Автомобіль EQC комплектується передовою мультимедійною системою MBUX (Mercedes-Benz User Experience), доповненою спеціально розробленим контентом для лінійки автомобілів EQ. Через систему MBUX можна також керувати оптимізованими під EQ навігацією, режимами руху, налаштовувати струм зарядки і час відправлення. EQC серійно комплектується бортовим зарядним пристроєм з рідинним охолодженням (On-Board-Lader, OBL), потужністю 11 кВт, що дозволить заряджати його від мережі змінного струму – в домашніх умовах і на громадських зарядних станціях. В економному режимі запас ходу на одному заряді складатиме до 417 км.

Новий С-Клас представляє новий вимір можливостей: він став ще більш цифровим та економічним – справжньою зоною комфорту для водія та пасажирів. Серед класичних представників модельного ряду Mercedes-Benz він першим став на шлях повної електрифікації своєї лінійки – завдяки м'яким гібридам з 48-вольтовою технологією та інтегрованим стартер-генератором, а також плагін-гібридам. Серед його технічних особливостей такі опції, як фари головного освітлення DIGITAL LIGHT і функція підрулювання задніх коліс. У базову комплектацію нового С-Класу входить широкий перелік обладнання у порівнянні із попереднім поколінням, серед якого екстер’єр та інтер’єр у виконанні Avantgarde Line, світлодіодні фари High Performance, паркувальний пакет із камерою заднього виду, центральний дисплей із діагоналлю 11,9 дюйма (30,2 см), розширені функції мультимедійної системи MBUX (персональні профілі, точка доступу Wi-Fi та ін.), пакет комфортних сидінь, пакет дзеркал із функцією автоматичного затемнення та підсвічування простору навколо автомобіля з проекцією логотипу Mercedes-Benz, сканер відбитків пальців для доступу до керування системами автомобіля, автоматизована система кондиціонування повітря THERMATIC, два додаткових USB-С роз’єми під переднім центральним підлокітником, пакет додаткового освітлення салону, компресор для підкачки шин TIREFIT та багато іншого. Динамічні пропорції нового С-Класу підкреслюються спортивним дизайном капота з «силовими» ребрами та поєднанням коротких передніх звісів з довгою колісною базою. Попередня модель вже демонструвала великий крок вперед в плані якості виконання салону, а у новому С-Класі з ідеєю сучасної розкоші Mercedes-Benz прямує ще далі: його інтер’єр перейняв ключові особливості у нового S-Класу.  

 

S-Клас – це втілення неймовірної сили Mercedes-Benz: легендарна і традиційна інженерна майстерність визначає представницький сегмент автомобільної індустрії. Завдяки комплексу інновацій Mercedes-Benz S-Клас дає нове визначення сегменту представницьких автомобілів. Mercedes-Benz S-Class S 580 4MATIC з бензиновим двигуном V8 має потужність у 503 к.с. та 700 Нм крутного моменту, а доповнюють його постійний повний привід та вбудований стартер-генератор (ISG), що підвищує віддачу на прискорення на 22 к.с. і 250 Нм. Тріо із V8, пневмопідвіски AIRMATIC та АКП 9G TRONIC забезпечує прискорення до 100 км/год за 4,4 секунди. У новому S-Класі дебютувала система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) другого покоління. Вона є ще одним знаковим досягненням, що виступає у ролі інтерфейсу між водієм, пасажирами та автомобілем: відтак, салон може налічувати до п’яти дисплеїв. У сфері безпеки S-Клас також у черговий раз підняв планку на новий рівень, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам у задній частині салону забезпечується захист під час лобового зіткнення за рахунок задніх подушок безпеки. Завдяки функції підрулювання задніх коліс (опція) S-Клас відчувається у місті настільки ж практичним, як й автомобіль компакт-класу. Приміром, діаметр розвороту у S-Класу з довгою колісною базою та повним приводом за рахунок функції підрулювання задніх коліс скорочується на 1,9 м та складає тепер 10,9 метрів. Програмне забезпечення нового S-Класу, що налічує понад 50 електронних компонентів, може оновлюватись бездротовим способом. Серед них уся інформаційно-розважальна система MBUX, дисплей водія, допоміжні системи, а також системи освітлення MULTIBEAM LED та DIGITAL LIGHT.

Комерційна лінійка Мercedes-Benz представлена автомобілями для практично будь-якого сегмента бізнесу: флагманом Sprinter Extra Long та дизельним Vito у вантажному і пасажирському виконанні.

Третє покоління Sprinter вражає своїм прогресивним дизайном, комфортом і безпекою на рівні легкових автомобілів. У той же час він забезпечує максимальну економічну ефективність завдяки зниженим експлуатаційним витратам і орієнтованим на потреби клієнта рішенням. Модель Sprinter Panel van 316 CDI Extra Long із заднім приводом доступна з економічним чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 163 к.с., 6-ступінчастою механічною коробкою передач та кондиціонером.

Перевірений часом професіонал в сферах малого бізнесу, торгівлі та сервісного обслуговування: основу успіху автомобіля Mercedes-Benz Vito складають його універсальність, гнучкість і збалансоване співвідношення ціна/якість. Mercedes-Benz Vito Tourer PRO 114 – автомобіль, який полегшує ваше щоденне життя, відкриваючи нові горизонти дозвілля. Це пасажирський 8-місний автомобіль, що ідеально підходить для комфортних автомобільних перевезень та тривалих подорожей. Фургон має двигун потужністю 136 к.с., механічну 6-ступінчасту КПП, задній привід, кондиціонер. Mercedes-Benz Vito 109 CDI long – вантажний автомобіль для бізнесу із ретельно виваженою комплектацією, який поєднує в собі максимальну безпеку та рентабельність для перевезення вантажу. У базовій комплектації вантажний фургон має двигун потужністю 88 к.с., механічну 6-ступінчасту КПП та передній привід. Завдяки своїй надійності та функціональності Mercedes-Benz Vito – незамінний партнер для бізнесу. Його багатофункціональність дозволить підібрати ідеальне рішення для задоволення потреб як приватного підприємця так і великого бізнесу. Vito доступний на вибір в трьох варіантах довжини, з двома варіантами колісної бази і трьома варіантами приводу.

Актуальні моделі Mercedes-Benz представлені у авторизованих дилерських центрах компанії «АвтоКапітал». З доступними комплектаціями та автомобілями у наявності можна ознайомитись на офіційному сайті за посиланням: мінівени, легкові